Ibu TunggaI “3 Anak M4ut DigiIis Lori”, Bekas Suami Luah Rasa S4yu – ‘Saya Akan Jaga Zuri4t Kita

Pemergian insan tersayang terutamanya ahli keluarga dan kenalan rapat merupakan satu d3tik yang sangat prit dan tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Namun sebagai umat Islam, kita harus redha dan ikhlas dengan segala ketentuan-Nya.

Baru-baru ini, seorang wanita yang juga merupakan ibu tungg4l disahkan meningg4l dunia akib4t kemaIngan jalan raya..

Ibu tungg4l mrut digiIis lori.

Menurut sumber, mngsa yang dikenali dengan nama Wan Nurfarahin Binti Mohd Radzi terlibat dalam kemal4ngan jalan raya di lebuh raya Sungai Besi. Difahamkan, ins1den tersebut berpunca apabila motosikal yang ditungg4ng mngsa dilnggar sebuah lori tiga tan. Mngsa yang merupakan ketua jur urawat pergigian hospital swasta kemudian terj4tuh sebelum digiIis lori berkenaan. Pemandu lori terbabit bagaimanapun mendkwa tidak sedar telah melnggar dan menggiIis mngsa.

Sementara di Facebook, rakan baik serta bekas suami mngsa meluahkan rasa sedih dengan pemergian arwh. Menurut rakan arwh yang dikenali dengan nama Puteri Putput, meng4kui terkejut selepas menerima berita tersebut. Puteri menyifatkan arwh Wan Nurfarahin seorang rakan yang sangat baik dan sentiasa ada disisinya di saat susah dan senang.

‘Semoga awak tenang di sana’

Bercerita kembali kenangan bersama arwh, beberapa tahun lalu, Nurfarahin dikatakan sanggup menungg4ng motosikal walaupun tengah mengndung semata-mata mahu mengirimkan hadiah sempena hari lahir byinya. Lebih menydihkan apabila mengetahui mereka juga bercadang untuk berjumpa dan melepaskan rindu namun Allah SWT lebih menyayangi arw4h Wan Nurfarahin Binti Mohd Radzi.

Dalam pada itu, bekas suami arw4h yang dikenali sebagai Muhammad Basyer Roslee turut mengucapkan salam takzi4h dan bers3dih atas pemergian tersebut. Muhammad Basyer Roslee meng4kui terlalu banyak kenangan bersama arw4h yang tidak dapat dilupakannya. Dia juga berjanji akan menjaga tiga zuri4t mereka dengan sebaik mungkin.

Difahamkan, jen4zah arwah telah dikebum1kan semalam di Tanah Perku buran Cheras Perdana.

Rakan, bekas suami luah rasa sdih

 

Dah 8 tahun bekerja sebagai jurura wat

Video

Sumber: Utusan OnlinePuteri PutputMuhammad Basyer RosleeDrs. Wong Partners Dental Surgeons

Via OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*