[VIDEO] Pengantin perempuan tak boleh berjaIan, abang dukung adik bawa jumpa suami.

Air yang dicinc4ng sememangnya tidak akan putuus. Itu merupakan satu peribahasa yang sangat sesuai mengambarkan hubungan adik-beradik yang sememangnya penuh dengan kasih sayang.

Kasih seorang abang.

HaI ini samalah seperti perkongsian yang dibuat satu akaun TikT0k dikenali sebagai @83suka apabila memuat naik m0men yang sangat mengharukan ketika majlis perkahwinan adik perempuan tersayang.

Dia dengan rela hati mendukung adiknya yang juga pengantin perempuan menuju ke pengantin lelaki memandangkan wanita itu tidak mampu berjalan dan menggunakan kerusi r0da.

 

Doakan adik dan suami berbahagia.

Dalam kapyen yang ditulis, lelaki itu meminta agar suami adiknya terus menyanyanginya hingga ke akhir hay4t dan pimpinlah tangan wanita itu hingga ke syurga.

Dia juga berharap orang ramai dapat sama-sama mendoakan kebahagian adiknya yang kini sudah berumah tangga.

Pengantin perempuan ucap terima kasih kepada abang & suami.

Menerusi TikT0k pengantin perempuan pula, dia juga turut mengucapkan terima kasih kepada abang tersayang yang sudi mendukungnya ke pelaminan ketika akad nikah dan turut mengucapkan terima kasih kepada sang suami disebabkan sudi menerima kekurangan yang dialamin.

Situasi mengharukan itu telah mendapat perhatian ramai dan telah ditonton lebih dari sejuta orang tidak sampai satu hari ia dimuat naik.

Rata-rata sebak melihat kasih sayang antara adik beradik yang begitu kuat dan mendoakan agar pasangan tersebut terus berbahagia hingga ke syurga.

Sumber: TikTok 83suka, @aydalaven

Via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*