[Netizen]~”B0ngkar VIDEO” Terakhir Tangmo Nida Ada Petunjuk Baharu. Dengar Suara LeIaki Menjer!t Suruh Ke BeIakang B0t.

Vide0 terakhir Tangmo Nida yang diràkam pengurusnya, Kratik menjadi petunj0k baharu bagi merungkai kem4tian aktres ThaiIand itu.

Menurut Iap0ran Thethaiger, vide0 yang dimuàt naik di apIikasi T!kT0k itu memperiihatkan Tangm0 sedang memegang geIas minuman sambiI menyanyikan lagu dan mengusàp rambutnya.

Meskipun vide0 itu diiringi dengan bunyi muzik Iatar, namun neizen dapat mendengar suara lelaki m!steri di sebalik rakàman berkenaan.

Suara itu seakan-akan menjer!t meminta seseorang membawa m4ngsa ke bahagian belakang b0t sebanyak dua kali.

“Bawa kawan awak datang ke sini! Bawa kawan awak datang ke sini,” kata seorang lelaki yang tidak dapat dipastikan identitinya itu.

Difahamkan pihak p0lis kini sedang meny!asat vide0 terakhir Tangmo itu selepas ramai ntizen mend4kwa mendengar perbualan mencvrigakan itu.

Dalam pada itu, salah seorang neIayan di kawasan berkenaan turut mendkwa telah melihat b0t tersebut dipandu laju dan membeIok taj4m di kawasan tengah sungai berkenaan.

HasiI daripada makIumat yang diperoIehi, pihak p0lis memakIumkan akan meny!asat d4kwaan itu dengan Iebih Ianjut.

Dalam perkembangan lain, P0lis Thailand memberi am4ran dan meIarang orang ramai berk0ngsi foto m4yat Tangm0 di med!a sosiaI.

Menurut wakiI p0lis Yingyot Thepchamnong, penyebaran f0to ‘ng3ri’ itu boleh memberi kesàn kepada keIuarga mendiang dan menganggu sias4tan pihak berkuasa.

Justeru itu, mereka yang ingkar boleh dikenakan huk0man penj4ra dan d3nda.

M4yat pelakon berusia 38 tahun ini dijumpai oleh pasukan penyelamat tempatan pada Sabtu lalu selepas tiga hari hiIang dipercayai Iemas.

Pegawai bahagian F0rensik H0spital Umum P0lis, Kol Pol Naphat Natthasumon mengesahkan kem4tian Tangmo akibat lemas kerana terdapat lumpur pada bahagian paru-paru.

Pihak p0lis juga kini sedang meny!asat lima individu yang turut berada di dalam bot sama yang dinaiki Tangmo.

Sumber : Mstar

Jangan Lupa K0men Dan Shàre Y.. Tekàn Like Pàge Kami Di Bawah Artikel ni… Terima Kasih..

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*