[Akak bukan 24] “jam free hair, masing² ada ujian” – Bekas Isteri Da’i Farhan Dah ‘Free Hair”

Sebelum ini, nama Dr Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd. Radzi pernah menjadi bualan hangat kerana ‘auranya’ yang telah berjaya menambat hati bekas suaminya, iaitu Nik Ahmad Farhan atau lebih mesr4 dengan panggilan Da’i Farhan..

Bagaimanapun, hubungan cinta mereka telah ber4khir pada April 2020 lalu selepas ‘wanita yang ke 19’  ini membuat pengumuman rasmi menerusi Instagram miliknya bahawa dia sudah bercer4i, lap0r Harian Metro.

Terkini, Dr Erin ada memuat naik perkongsian di Instagram miIiknya yang menjadi perhatian para pengikutnya.

Pakai tudung lagi nampak muda kak – Netizen.

Dr Erin dikatakan ke Tawau baru-baru ini dan ada muat naik beberapa foto yang dipercayai dirinya yang kini tidak berhijab.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai netizen mempers0alkan hal ini kepadanya untuk mendapatkan kep4stian.

 

Jadi, Dr Erin t4mpil memberikan resp0n kepada netizen dengan menyatakan bahawa dirinya bukanlah sepenuhnya free hair, maIah dia turut menegaskan bahawa dirinya masih lagi berpegang pada teguh pada agama dan masih menjaIankan kew4jipan sebagai umat islam.

Akak bukan 24 jam free hair – Dr Erin.

Dia juga menjelaskan bahawa orang lain tidak duduk di tempatnya yang diuji. Segala perbuatannya menjadi krit!kan orang. Dalam pada itu, dia juga turut menceritakan sedikit pengalaman hidupnya bersama ‘pak ustaz’.

Disamping itu ramai juga yang memberikan kata-kata semangat buatnya agar terus lakukan perkara yang dia suka.

Sumber:LM

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*