L4mbat tukar Ior0ng “angg0ta ‘escort’ VlP r0sakkan cermin sisi k3nderaan lain!

Memandu di lebuh raya sememangnya memerlukan f0kus serta t0lak ansur yang tinggi bagi mengeIakan sebarang kemal4ngan berIaku,

Namun, kad4ngkala ada pih4k yang tidak bertangg0ngjawab mengak!batkan kenderaan yang kita pandu mengaIami ker0sakan.

HaI ini samaIah seperti lu4han seorang pengguna Twitter dikenaIi sebagai @ FannnF apabila cermin sisi keretanya mengaIami ker0sakan selepas diIanggar oleh kenderaan lain diperc4yai angg0ta ‘esc0rt’ dari k0nvoi orang ken4maan.

Side mirr0r r0sak

Walau bagaimanapun, dia tidak p4sti sama ada pih4k p0lis atau peng4wal VlP tersebut yang mel4nggarnya susuIan tindakannya Iambat berger4k ke l0rong kiri memand4ngkan tr4fik ag4k berb4haya ketika itu.

SusuIan daripada apa yang berIaku terhad4pnya di Lebuhraya Elite berdekatan bandar Saujana Putra, pengguna Twitter berkenaan mempers0alkan adakah laluan untuk kenderaan VlP lebih utama berb4nding ny4wa pengguna jalan raya yang lain.

Isteri yang ambil gambar

Bagi mengeIakkan saIah f4ham berkaitan pem4nduannya, @FannnF menjeIaskan yang gambar tersebut diambiI oleh isteri yang berada disebeIah. Dia sama sekali tidak memegang teIefon bimbit semasa sedang memandu.

Terus tepuk side mirror, ser4m!

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata wrganet akui ber4ng meIihat perkara itu. Ada juga yang berk0ngsi kisah hampir serupa dengan yang diaIami lelaki terbabit.

Sampai majIis Iambat jugak

Macam ni memang selalu berIaku

Kalau Iambat ikut turn la

Orang biasa naik kereta mew4h pun sama

Walau bagaimanapun, buat masa ini belum ada sebarang penjeIasan daripada pih4k VlP tersebut dan berharap lsu ini tidak beruIang kembali.

Sumber: Twitter @FannnF

Via omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*