[Saja Buat Hal] “LeIaki Ini SeIamba Bagi K0men Dalam Buku Lap0ran Anak”, Buat Netizen GeIak

ApabiIa anak masuk ke pra-sekoIah, ibu bapa perlu mem4ntau prest4si anak meIaIui buku lap0ran yang diberi!kan oleh cikgu mereka..

Ia juga bertvjuan untuk memast!kan anak-anak mendap4t kesemua ilmu yang di4jar dengan sempvrna mengikut peringk4t umur mereka..

Namun, lain pula yang j4di daIam sebuah vide0 ini apabiIa seorang lelaki bertind4k meninggaIkan peIbagai k0men lvcu di dalam buku lap0ran anaknya telah membvatkan ramai terhib0r..

Liat vide0 penvh itu di bawah:

Bila ayah buat haI, seIamba tinggaIkan k0men buat cikgu daIam buku lap0ran anak

Menerusi vide0 yang dimu4t naik oleh @hadilatip, kelIihatan lelaki itu sedang membaca aktiviti harian anaknya di sekolah yang dituIis oleh cikgunya di ruang c4tatan pengasvh..

Apa yang membuatkan ramai terhibvr adalah apabila si ayah memberikan k0mennya sesuka hati dengan tvjuan untuk bergvrau di koIom ibu bapa..

Malah, ayatnya juga seoIah-oIah ingin memb4han dan mengvsik cikgu anaknya. Mesk!pun sudah ditegvr oleh isterinya, dia tetap menervskan K0men Tersebvt:

“Communicat!on p4rents teacher b00k dah jadi buku ikt!bar hidup, hahaha tutup terus tadika tu” – Netizen

SusuIan tularnya vide0 tersebut yang kini telah mendap4t 983.7K views, 86.5K likes dan 2.7K shares di T!kT0k, para netizen turut terhibvr dan memberikan pendapat masing-masing mengenainya..

Berikut di bawah adalah antara k0men menar!k daripada netizen di T!kT0k:

Mengvcap panjangIah siapa yang jadi cikgu anak dia ni, buat haI betuI ya!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*