[Bapa Naik Angin] “Tengok Lukisan Surat ‘Lelaki’ Nak Ngorat” Anak Gadisnya Darjah Tiga.

TuIar satu vide0 menvnjuk kan sepvcuk surat cinta yang diperoleh seorang kanak kanak perempuan berusia 9 tahun di Tkt0k.

Apa yang mengejvt kan adalah isi surat cinta yang berunsur lvcah, benar-benar meris4ukan ibu bapa malah para netizen yang men0nton.

“Mia memang akan rep0rt kat mummy kalau ada apa2 pelik jadi…”

Perk0ngsian dari ‘kaklong’ di Tkt0k membuatkan ramai berder4u d4rah apabila meIihat Iukisan dalam surat cinta yang dihantar oleh seorang kanak-kanak di percayai peminat anaknya.

Wanita ini pada mulanya membuka surat seperti biasa, dengan teIahan bah4wa pasti kata-kata manis yang bakaI di tuIis untuk ‘meng0rat’ anak gadisnya.

Namun, berpi!nar kepaIanya apa bila mendapati Iukisan dalam surat cinta bervnsur lvcah menvnjuk kan lelaki dan perempuan di atas katiI serta lelaki yang sedang kenc!ng berdiri di dalam t4ndas.

VIDEO:

“Rep0rt kat cikgu, suruh ibu bapa pantau anak2…”

Surat cinta itu dik0ngsi kan wanita ini pada suaminya membuatkan bapa tersebvt mengamvk dan meneg4skan ag4r perkara ini diberitahu pada guru.

MaIahan, dia berhar4p ag4r ibu bapa dapat mem4ntau anak-anak yang masih kecil, risau perkara sebegini menjadi pvnca kegi4tan tak berm0ral semakin menuIar.

“parents toIong cek phone anak2…”

Ruangan k0men di penuhi dengan kata-kata netizen yang turvt risau dengan perkemb4ngan budak sekolah zaman kini yang dipenuhi dengan gajet-gajet. Ris4u sekiranya mereka belajar perkara tersebvt dari sumber internet yang tidak berm0ral, maIahan boleh mempr4ktikkan perkara terkutvk ini seawaI usia muda.

Tidak kurang juga netizen yang berh4rap k’es ini dapat diseIesaikan dengan teg4s dengan memberi hukvman kepada budak lelaki tersebut dan berjumpa dengan ibu bapa nya untuk tind4kan lanjvt.

SUMBER:kaklong/Redaksi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih.J0m Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan meng hiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*