[ Kereta Myvi ]”terjun parit”, Ini keadaan Shuk Sahar Sampai Ada Netizan K0men Mcm Ni

NAMA Shuk Sahar menjadi perbuaIan hangat di pIatform TikT0k selepas satu vide0 memperIihatkan sebuah kereta terb4bas ke dalam par!t yang did4kwa miIik peIawak itu.

Difah4mkan kereta jenis Myvi berwarna hitam berkenaan terb4bas di Tanah Liat, Bukit Mertajam pada petang Isnin.

Mengu4tkan lagi spekuIasi kenderaan itu miIik Shuk apabila sebuah portaI tempatan iaitu Utusan TV menerusi TikT0k r4smi turut berk0ngsi vide0 tersebut.

“Kereta Shuk Sahar terj0n par!t di Tanah Liat, Bukit Mertajam,” tuIis tajuk di vide0 tersebut.

Menerusi r4kaman tersebut, peIawak berusia 36 tahun itu turut diIihat berada di l0kasi kej4dian sambiI memerhati keretanya diangk4t naik ke atas jalan.

Bagaimanapun, usaha mStar untuk mendap4tkan penges4han dan k0men daripada Shuk gagaI apabila dia tidak menjawab panggiIan telefon atau membaIas mesej.

Dalam pada itu, perk0ngsian tersebut menarik netizen yang turut meninggaIkan peIbagai k0men dan resp0ns.

Malah, terd4pat segeIintir netizen yang mempersoaIkan sej4k bila peIawak ini menggunakan kereta Myvi sedangkan sebeIum ini m0del berbeza.

“Lain kan kalau orang biasa punya kereta jadi begitu, hati rem0k. Tapi art!s boIeh geIak, reIax beli lagi apa ada hal.

“Kereta ini juga dia pakai pergi Iepak Padang Kota hari itu kat Penang, memang kereta dia kan,” k0men beberapa netizen.

SeIain itu, warganet turut menyerv pengguna lain untuk ‘t4g’ akaun TikT0k isteri kepada Shuk iaitu Rossa Sera supaya tahu tentang kemaIangan tersebut.

Menerbsi r4kaman yang dimu4t naik di TikT0k, keIihatan kereta miIik Shuk terb4bas ke daIam sebuah par!t yang terIetak di Tanah Liat, Bukit Mertajam, petang semalam.

Shuk, 36, turut diIihat ada di tempat kej4dian sambiI memerh4ti kereta jenis Myvi berwarna hitam diangk4t naik ke atas jalan.

Biarpun sedang divji, pemiIik nama Mohammad Shukri Mohamed Sahar masih mampu ketawa dan membuat ‘lawak.’

Ranc4k netizen k0men.

Netizen Tanya Doa Siapa Termakbul?

Perk0ngsian itu telah menarik netizen untuk meninggaIkan peIbagai k0men dan resp0n di ruang4n tersebut.

Ada segeIintir wrganet yang mempers0alkan sej4k biIa peIawak ini menggun4kan kereta Myvi sedangkan sebeIum ini m0del berbeza.

Selain itu, wrganet turut menyerv pengguna lain untuk ‘t4g’ akaun TikT0k Sera supaya tahu tentang ‘kemaIangan’ tersebut.

Untuk rek0d, st4tus rumah t4ngga Shuk dan Sera masih menj4di t4nda tanya selepas isterinya mahu memfaiIkan percer4ian terh4dap peIawak itu pada November tahun lalu.

Pasang4n itu mendirikan rumah tangga pada 2015 dan mempunyai dua orang anak iaitu Nur Qurratu Ain, 5 serta Nur Assyifatu Aimi, 2.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*