Wanita Nak S@man KJ & KKM Sebab Beng4ng Suami Senyap-senyap V4ksinkan Anak

Sehingga hari ini, masih ramai golongan yang men0lak v4ksin untuk dirinya mahu pun anak-anak atas alasan yang ianya lebih memudar4tkan daripada melindungi.

Baru-baru ini, wanita juga merupakan seorang pegu4m telah bertindak untuk meny4man Mnteri Kesihatan, Ketua Pengarah Kesihatan, Pengarah Kesihatan Negeri Pahang dan Pegawai Kesihatan Daerah Kuantan selepas mendapat tahu suaminya telah membawa anaknya untuk mengambil v4ksin.

Tambah wanita ini lagi, sebelum ini dia pernah memberikan surat pen0lakan v4ksin kepada individu-individu yang disenaraikan sebagai orang yang mahu dis4man.

Melalui Instagram st0ry, Khairy Jamaluddin telah mengesahkan perkara ini dengan mengatakan yang beliau b4kal dis4man.

“Kisah benar, ibu tak nak anaknya div4ksin. Bapa bawa anak, tandatangan consent f0rm. Anak div4ksinkan. Ibu s4man saya.”

Tak cukup dengan itu, wanita ini turut memuat naik gambar surat dari pejabat gu4man miliknya yang diberikan kepada Klinik Kesihatan Balok.

Wajib bagi ayah memastikan anak-anak dilindungi” – Suami
Ekoran posting yang dibuat oleh wanita ini, suaminya sendiri tur0t memberikan k0men menjelaskan tind4kannya membawa anak-anak v4ksin dan meminta agar isteri itu meny4mannya.

Saya tak rasa tak0t pun dengan isteri”
Tak cukup dengan itu, lelaki ini turut menjelaskan yang dia memang v4ksinkan semua anak-anaknya dan tak tak0t dengan isterinya malah dia tak0t kalau tertinggal tarikh temujanji.

Alamak, abang ni betul-betul gunakan kuasa “beras kita beli” nampaknya ni. Apa-apa pun min doakan urusan rumahtangga dan keluarga ni dipermudahkan…

Sumber LM

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*