“Kuat lman Suami Dia” – 6 Tahun Bernikah, Wanita Tk Pernah “Bersama” Dengan Suami, Rupa-Rupanya..

Setelah sah mendirikan rumah tangga dan bergelar suami isteri, menjalankan tanggungjawab dari segi zah!r serta batln adalah perlu buat kedua-dua belah pihak.

Lebih-lebih lagi bagi seseorang yang bergelar ‘isteri’ kerana tug4snya perlu mel4yani p4sangan dengan baik, namun ia merupakan tug4san yang ‘sukar’ buat seorang wanita ini.

Biarpun sudah 6 tahun mendirikan rumah tangga bersama pas4ngan, seorang wanita ini mengakui dirinya tidak pernah sekali bersama dengan suami tercinta.

Kisah yang dik0ngsikan oleh doktor pakar di platf0rm TlkT0k itu, wanita tersebut menangis kerana berj4ya dir4wati setelah menjalani beberapa sesi r4watan bersama doktor terbabit.

Masalah kesihatan yang dih4dapi dipanggil sebagai ‘Vaginismus‘ iaitu apabila si isteri berasa tidak selesa serta per!t semasa melakvkan hubvngan kel4min bersama suami dan ia juga membu4tkan 0tot di sekitar ‘Miss V’ menj4di ket4t sehingga tub0h wanita berasa seolah-olah dir0bek dan kej4ng.

Meninjau di ruangan k0men hantaran vide0 terbabit, rata-rata netizen akui kurang penget4huan mengen4i masalah kesih4tan ini dan tidak meny4ngka ia merupakan hal yang ser!us sehingga boleh menjej4skan hubvngan suami isteri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tek4n Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungja4wab langs0ng ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir p4njang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini.Segala k0men adalah hak dan tanggungj4wab anda.

Sement4ra itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang men4rik dan menghib0rkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*