[VIDEO] Rebut anak sehingga DlTARlK ibu mentua? Wanita lega kini zuriat di peIukannya

Apabila berIaku perpis4han dalam rumah tangga, anak ser!ng menj4di m4ngsa ak!bat masalah ibu bapa. Belum lagi jika ada c4mpur tangan ahli keluarga, si ibu pasti cuba bagi mend4patkan h4k penj4gaan zuriat tercinta.

Bagi seorang ibu yang diken4li sebagai Aedinna Izzatie, dia bersyvkur akh!rnya menjal4ni kehidupan bersama anak perempuannya Aleesa Izzatiey diperc4yai selepas melalui pelb4gai k0nflik dengan bek4s suaminya.

Menerusi perk0ngsian di apl!kasi TikT0k baru-baru ini, ibu tunggal berusia 22 tahun itu memvat naik satu vide0 diperc4yai memap4rkan dirinya dikas4ri seorang wanita didkwa ibu mentuanya suatu ketika dahulu.

Dan akhirnya ku memiliki seutuhnya.

Berd4sarkan r4kaman berdurasi 18 saat itu, kelih4tan dia yang sed4ng mendukvng anaknya cuba dil!ndungi oleh adik perempuannya sebelum did4tangi oleh ibu mentua yang bertind4k menar!k tudung Izzatie.

Vide0 tersebut tvrut memap4rkan beberapa keping foto wanita terb4bit bersama anaknya yang berusia dua tahun itu yang kini bah4gia tanpa kasih s4yang seorang suami.

Meninjau ke ruangan k0men, vide0 itu mera!h 1.6 juta t0ntonan dan lebih 3,000 k0men dalam kalangan warganet yang rata-rata melvahkan rasa beng4ng melihat aks! kasar si ibu mentua seolah-olah tanpa bel4s kasihan.

Selain itu, warganet juga tidak lupa memberikan kata-kata sem4ngat kepada Izzatie agar terus tabah dan kuat apabila menghadapi sebarang sitvasi terutama dalam membes4rkan anaknya.

Anak kini di tangan yang bet0l…

Gar4ngnya makcik tu!

M0ga awak kuat jaga anak.

Dah macam drama TV.

“Terima kasih yang mendoakan” – Izzatie.

Bagaimanapun, Izzatie tidak berk0ngsi cerita lanjut berhub0ng kronologi peleraian perkahwinannya namun sudah pasti dia bersyukur akh!rnya anak dikndung berada di bawah jagaannya.

Sumber: TikTok @izzatieeyyyyyyy_

Via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*