[VIDEO] GADlS Luah Rasa Penat Hadap Ins0mnia 3Minggu, Tapi SEDlH Sebab Kena Kec4m Pula.

Mendapat tid0r yang cukup semem4ngnya dapat menghiIangkan rasa pen4t setelah seh4rian bekerja dan belajar.

Namun, bagi mereka yang mengh4dapi mas4lah tidak boleh tid0r atau ins0mnia sudah pasti membu4tkan ment4I dan fizikaI sangat Ietih.

Sama seperti apa yang diaIami oleh seorang g4dis ini apabila dia melu4hkan rasa penat kerana tidak dapat tidur selama tiga minggu telah mendapat perhat!an ramai.

Tert3kan dah tiga minggu tak boleh tidur, sampai kena ambil ubat

Menerusi vide0 yang dimuat naik oleh @cicimarip0sa, kel!hatan dia melu4hkan perasaaan pen4tnya di akaun peribadi TikT0k bahawa dia mengaIami masaIah tidak dapat tidur.

Menurutnya, dia telah mencvba pelb4gai cara untuk memenatkan bad4nnya supaya dapat tidur termasuklah berjalan seharian dari Kuala Lumpur ke P0rt Dicks0n semata-mata mahu melel4pkan mata.

Namun, usaha itu hanya sia-sia kerana ia tidak berjaya. Malah, apa yang lebih mengec3wakan adalah apabila dia dikec4m oleh beberapa individu selepas berk0ngsi masa4lah yang dialaminya itu.

“Aku penat sangat-sangat. Korang nampak je aku happy tapi korang tak tahu apa yang aku rasa di sebalik camera. Please be nice to everyone guys, tak sus4h pun,” katanya..

Lihat vide0 penuh itu di bawah:

“Saya pernah kena, d0ktor cakap badan pen4t tapi 0tak tak pen4t. Dapat ubat tidur jugak. Stay strong akak” – Netizen

Susulan tularnya vide0 berkenaan yang kini telah mera!h 360.2K views, 41.3K likes dan 404 shares di TikT0k, rata-rata netizen turut member!kan pendapat masing-masing mengenainya.

Ada yang menyuruh g4dis itu berjumpa dengan ustaz dan mencuba rawatan Islam kerana ris4u dia terkena sihi!r.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

Susah juga kan kalau ada masalah macam ni, pen4t ment4l dan fiz!kal.

Sumber says

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*