[VIDEO] Tak biasa rapat2, pengantin perempuan tersipu maIu nak bergambar dengan suami.

Setiap hubungan yang sudah haIal pasti akan ada kemanisannya. Lebih-lebih lagi jika sembelum bernikah masing-masing menjaga ikhtilat dan tidak terlalu mengikuti kata hati yang sedang dibuai rasa cinta.

Sudah tentu perasaan maIu-maIu ketika kali pertama bersentuhan menjadi perkara yang sangat gugup dan mendebarkan walaupun dengan pasangan kita sendiri.

Cuit-cuit isteri suruh rapat sikit.

HaI tersebut samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @irdinakhairri apabila memuat naik momen kakaknya yang malu-malu untuk bergambar dengan suami setelah sah bergelar isteri.

Menerusi video yang dimuat naik, pengantin perempuan seakan tidak selesa untuk bergambar secara dekat dengan suami walaupun abang ipar kepada pengguna TikT0k berkenaan sudah cuba menarik tangan isterinya.

Situ4si lucu itu telah mendapat lebih dari sejuta tontonan hanya dalam masa 3 jam sahaja selepas dimuat naik.

Bercinta lepas kahwin la ni

Menerusi ruangan k0men, rata-rata warganet berasa lucu dengan situ4si itu kerana muka pengantin lelaki cukup ‘reda’ apabila isterinya masih lagi maIu².

Walau bagaimanapun, mereka juga mendoakan agar pengantin baru ini terus bahagia hingga ke syurga dan memperolehi zuriat yang soleh serta solehah di masa hadapan..

Sumber: TikTok @@irdinakhairri

Via omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*