[VIDEO] D0ktor selalu singgah beli char kuey te0w, tak sangka berjodoh pula dengan peniaga.

Jodoh itu rahsia Tuhan. Jika si dia sudah ditetapkan sebagai pasangan kita, pastinya kedua-dua pihak akan terbuka hati untuk menerima.

HaI ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Haida Hairol apabila berkongsi kisah perkenalan abangnya dengan kakak iparnya yang merupakan seorang d0ktor..

Pakai baju pengantin masak char kuey teow.

Menurut gadis itu, pertemuan mereka bermula apabila kakak iparnya kerap datang ke gerai dan abangnya mencuba nasib untuk berkenalan.

Video pasangan tersebut yang segak berpakaian pengantin dengan mempelai lelaki sedang memasak Char Kuey Teow telah tuIar di media sos!al selepas ditonton lebih dari 2 juta viewers kurang dari sehari selepas dimuat naik..

 

Rupanya suka sama suka.

Tambah Haida lagi, abangnya pada awalnya berasa segan dengan kakak iparnya memandangkan wanita itu berkerjaya hebat. Namun, rupanya mereka saling cinta dan akhirnya memvtuskan untuk melanjutkan hubungan ke fasa yang lebih serius.

Ada juga kisah yang sama.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men positif dengan menyatakan jodoh itu tak kenal siapa.

Mereka juga sempat berseloroh menanyakan sama ada perlu atau tidak menjadi peniaga char kuew teow demi mencari jodoh buat yang masih bujang.

Abang hensem k0t, d0ktor penat2 balik kerja happy sikit suami hel0k.

Sumber: TikTok @haidahrl_

Via omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*