Inilah jutawan yg memilih akhirat drpd dunia

Nadir Al-Nuri

Hamid ini adalah pemuda yang disebut namanya dan di4ncam bun0h oleh bekas Menteri Per4ng 1s.rael sendiri iaitu Avigd0r Lieberman. Puncanya? Beliau inilah yang membawa masuk wang untuk pejuang di P4les.tin dalam kuantiti yang besar melalui syarikat pengurup wangnya, sehinggakan digelar sebagai Uthman bin Affan P4les.tin.

Walaupun bergelar jutawan dengan pelbagai bisnes, beliau yang juga merupakan pemimpin dalam Briged Izzuddin Al-Qas.sam memilih untuk kaya di akhirat berbanding hidup senang-lenang di dunia.
Pernah suatu ketika, Z10nis cuba memusnahkan reputasi dan mengganggunya dengan menghantar SMS kepada puluhan penduduk sebuah kawasan menyuruh mereka pergi ke kedainya untuk menerima bantuan sebanyak RM100 setiap seorang.

Sebaliknya yang berlaku, Hamid terus memberikan setiap daripada mereka wang yang disebutkan tanpa berlengah, sehingga menyebabkan Z10nis bingung. Hamid dibun0h dalam ser4ngan Z10nis ke atas Ghaz.zah apabila kereta yang beliau pandu diser4ng dengan pelu.ru berpandu daripada dron tanpa pemandu.

Beliau meninggalkan beberapa orang anak yatim di belakangnya, termasuk anak yang baru berusia satu bulan. Ayuh kita terus menyumbang kepada Ghaz.zah, sebagai bukti bahawa masih ramai Uthman yang ada untuk mempertahankan bumi milik umat Islam ini!

Salurkan sumbangan ke Persatuan Cinta Ga.za Malaysia Maybank 5648 1050 7826 atau layari ramadan4gaza.com segera. Berehatlah wahai Uthman kecil dunia Islam! Kami akan mengikut jejakmu!

Kredit; Nadir Al-Nuri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*