[Belum Habis] “Rasa Teruja Dan Gembira Selepas Isteri Sah HamiI” Ank Pertama, Kini Fizo Omar Terp4ksa TampiI Buat Perm0h0nan Maaf.

Pelak0n Fizo Omar tampiI menjeIaskan maksud sebenar r4kaman vide0 yang menyebut ‘Made in Janda Baik’ sehingga mengund4ng rasa kurang senang segeIintir pih4k termasuk ntizen.

Fizo berkata, dia tidak meny4ngka apabiIa perbualan sp0ntan bersama isterinya, Fazeera Nazri itu dij4dikan taj0k utama sesetengah p0rtal berita..

“Saya akui terkej0t apabila perkataan ‘Made in J4nda Baik’ dij4dikan tajuk berita sesetengah p0rtal onIine.

“Sebenarnya saya tak tahu menahu mengenai kejvtan yang dibuat.

Lagipun kami baru sebulan berkahwin dan tiba-tiba dia (isteri) beri saya kit uj!an.

Mulanya, saya ingatkan kit uj!an saringan C0vid-19 sebab dia beritahu p0sitif.

“Tapi lain pula yang berlaku apabila dia maklvmkan sedang berb4dan dua. Perasaan saya ketika itu bercampur baur sebab kami baru berc4dang nak pergi berbuIan madu.

“Sebenarnya apa yang keluar daripada mulut saya sangat sp0ntan dan ia hanyalah gur4uan antara suami dan isteri memandangkan saya ker4p ke J4nda Baik untuk urusan perniagaan,” katanya.

Menurut Fizo, dia memohon maaf sekiranya vide0 yang dik0ngsi itu menimbuIkan rasa kurang senang dan berh4rap orang ramai dapat men0nton vide0 yang dimuat naik terlebih dahulu.

“Kalau orang teng0k vide0 yang dik0ngsikan sampai habis, saya percaya rata-rata akan meng4takan ia hanyalah gur4uan antara suami dan isteri.

“Saya harap ntizen di luar sana dapat men0nton keseIuruhan vide0 yang dik0ngsikan dan faham maksud sebenar.

Saya tiada niat nak keteng4hkan perkataan itu tapi saya faham mungkin cara itu dapat menar!k perh4tian pembaca,” katanya.

Dalam masa sama, Fizo memakIumkan kandungan isterinya kini sudah memasuki trimister kedua.

“Saya ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan kesih4tan saya, isteri dan anak sulung, Wan Maryam yang begitu gembira dan teruja menunggu kehadiran adiknya.

“Boleh dikatakan setiap hari Cik Yam (panggilan Wan Maryam) tanya bila adiknya nak keluar daripada perut umi,” katanya.

Terdahulu Fizo dikatakan tidak sensitif dan seolah-olah membuka cerita dalam kain gara-gara memuat naik r4kaman vide0 yang menyebut ‘Made in J4nda Baik’.

Fizo bertemu j0doh kali kedua dengan Fazeera dan bernikah pada 21 Oktober tahun lalu dalam satu majlis tertutup di J4nda Baik, Pahang.

Terdahulu, Fizo pernah berkahwin dengan usahawan Mawar Karim pada 2013 dan bercer4i pada Julai 2019. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan anak perempuan Wan Maryam, kini berusia lima tahun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*