[VIDEO] Sengaja Biarkan Anak Pergi Depan Kereta, Puak R0HlNGNYA C0BA Memer4s Ug0t Pemandu Kereta Akhirnya Ini Yg BerIaku.

TuIar di Iaman s0siaI rakaman vide0 dashcam yang meIibatkan budak R0hingya yang hampir-hampir dil4nggar kereta di depan rumah mereka.

RAKAMAN VIDE0 DI BAWAH SEKALl.

Di dalam vide0 tersebut, ramai berpendapat ibu kepada budak tersebut seolah-olah seng4ja memb!arkan anaknya pergi ke ar4h kereta yg tengah bergerak perIahan di jalan depan rumah.

Namun tidak dapat dip4stikan lagi apa m0tif sebenar wanita itu meIepaskan tangan anaknya.

Mengikut svmber dari Iaman faceb00k gr0up Info-Info Semasa KemaIangan,Benc4na, Jen4yah di Pahang & Luar Pahang, terdapat lebih 30 orang berb4ngsa R0hingya keluar dari rumah tersebut mengep0ng pemilik kereta.

Sambungnya lagi, mereka juga cuba untuk memer4s ugvt pemandu tersebut. Namun penduduk di sek!tar pantas melap0rkan kej4dian itu kepada wechat SRS.

Budak R0hingya berlari ke tengah jalan raya.

Nasib baik, pemandu Kereta itu brek Kereta itu tepat pada masanya Dan tiada kemaIangan berlaku.

Terdapat lebih Dari 30 orang berb4ngsa R0hingya keluar dari rumah tersebut mengep0ng pemilik kereta dan cub4an memer4s ug0t pemilik kereta untuk duit. Nasib baik, penduduk melap0rkan kepada wechat SRS ketika itu.

Angg0ta per0nda SRS segera bergeg4s ke l0kasi untuk membantu. Selepas beberapa pemeriksaan budak tersebut tidak alami sebar!ng keced3raan.

Kita menasih4tkan m4ngsa untuk buat lap0ran ke balai p0lis .

Bagi muka duduk sini sudah jadi Biskut Rimau…

Dikatakan kej4dian itu berlaku di Pekan Meru.

Menjengah ke ruang k0men, rata-rata ntizen meIuahkan pendapat bahawa wanita itu seolah-olah seng4ja membiarkan anaknya ke tengah jalan.

Tonton Video:

 

Sumber: Belumbalik.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*