“Mana-mana ranc4k, pahaIa” – GeIagat Ustaz Kazim ‘Mer3mpit’ Ke Kelas Buat Ramai Terhibur

Dua bulan sebelum ini, gemp4r seketika dengan kes melib4tkan pend4kwah terkenal, Ustaz Kazim Elias yang dikatakan telah disihIr sehingga beliau terpaksa menggunakan kerusi r0da ataupun t0ngkat untuk berger4k ke mana-mana.

Namun begitu, perkara tersebut tidak langs0ng melem4hkan sem4ngat beliau selain sering meng4dakan kelas atau sesi perk0ngsian secara 0nline.

Terbaharu, Dato’

Dalam masa yang sama, tak kurang juga yang meng4takan yang mereka cukup senang dengan cara peny4mpaian Ustaz Kazim dan dalam masa yang sama, dapat mend4pat perhatian anak-anak muda.

Sehingga kini, vide0 tersebut telah mend4pat lebih daripada 350 ribu t0ntonan dan menerima 61 like walaupun baru sahaja dimuat naik kira-kira tiga jam lalu.

Apa-apapun, sama-samalah kita doakan kesembvhan buat Ustaz Kazim, m0ga beliau pulih seperti sediakala~

Kredit LM

Kazim Elias atau DUKE kemb4li menj4di perbualan ramai selepas memuatn4ik sebuah vide0 yang menvnjukkan beliau sedang dalam perj4lanan untuk ke kelas peng4jian.

Apa yang men4rik, vide0 perk0ngsian DUKE di akaun TikT0k rasminya tersebut telah mendapat pujian ramai selain ada yang sempat ‘mengusIk’  beliau kerana menggunakan lagu berir4ma d4ngdut yang sinonim dengan anak-anak muda di platf0rm berkenaan.

“Otw Masuk Kelas ni”

Selain itu, ramai yang perasan perub4han diri Ustaz Kazim yang kelih4tan lebih bertenaga daripada sebelum ini selain beliau dah ‘upgrade’ daripada menggunakan t0ngkat kepada skuter elektrik untuk memudahkan perger4kannya ke majlis ilmu.

Menerusi ruangan k0men, ramai juga yang kagum dengan kebolehan Ustaz Kazim untuk menyunt!ng vide0 berkenaan dan menggunakan lagu ranc4k yang ‘trending’ dalam kalangan pengguna TikT0k.

Dalam masa yang sama, tak kurang juga yang mengatakan yang mereka cukup senang dengan cara penyampaian Ustaz Kazim dan dalam masa yang sama, dapat mendapat perhatian anak-anak muda.

Sehingga kini, vide0 tersebut telah mend4pat lebih daripada 350 ribu t0ntonan dan menerima 61 like walaupun baru sahaja dimuat naik kira-kira tiga jam lalu.

Apa-apapun, sama-samalah kita doakan kesembvhan buat Ustaz Kazim, moga beliau pulih seperti sediakala~ Aamin~

Kredit LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*