Wanita rakam video Perodua Axia, d4kwa pemandu buat ‘kerja’ dalam kereta.

Ketika ini, ramai warganet yang suka memuat naik vide0 yang dirakam tanpa sebarang penjeIasan. Walaupun menganggap perkara tersebut sebagai sesuatu yang remeh, namun boleh jadi ia memberi kesan neg4tif kepada lndividu yang dirakam.

HaI tersebut samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @anchaleejaidee1 apabila memuat naik satu rakaman vide0 pemandu sebuah kereta Perodua Axia yang sedang meriba seorang wanita ketika memandu.

Vide0 RlBA pasangan dalam kereta.?

Rak4man tersebut memperlihatkan seorang wanita baring di peeha pemandu kereta dengan kapsyen yang ditinggalkan di vide0 berkenaan sedikit mengund4ng persepsi tidak baik dalam kalangan netizen..

Orang zaman sekarang ini jenis tak ada maru4h dah, atas jalan pun jadi kerja…”
“Dok buat apa tuuu… dan la bagi sampai tumah dulu…” tulis pengguna TikT0k berkenaan.

Walau bagaimanapun, @anchaleejaidee1 telah menutup ruangan k0men di p0sting berkenaan kerana pelbagai reaksi telah diperoleh sejak vide0 tersebut di muat naik ke akaun TikT0knya.

Setakat ini, vide0 tersebut telah ditonton puluhan ribu viewers dan belum ada sebarang penjelasan yang dilakukanoleh kedua-dua pihak bagi menceritakan h4l sebenar kej4dian tersebut..

Diharap apa yang berIaku seperti dirakam dan dituIarkan ini tidak sama dengan hakikat sebenar.

Sumber: TikTok @anchaleejaidee1

Via omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*