[VIDEO] Baru nak DATlNG dengan suami, w4nita beri peIuang madu ‘j0in’ sekali.

Bukan mudah untuk berk0ngsi kasih syg, lebih-lebih lagi apabila dim@dukan oleh suami. Em0si dan perasaan perlu dikawaI dengan sebaiknya, supaya tidak timbuI sebarang masaIah antara isteri muda.

Bagi seorang wanita yang dikenali sebagai Cik Una, dia tidak kisah memberi peluang kepada m4dunya untuk bersama-sama ketika meIuangkan masa ‘berd4ting’ dengan suami mereka..

“Bila nak d4ting, bini muda pun nak ikut. Tak apa la kita bagi peluang,” tulisnya menerusi perkongsian video di apIikasi TikT0k, semalam..

Rakaman berdurasi 20 saat itu memaparkan Cik Una merakam dirinya selain madu serta suaminya yang dilihat bahagia sebelum lelaki tersebut menci0m wajah kedua-kedua wanita berkenaan.

Video tersebut menerima lebih 400,000 tontonan serta dipenuhi pelbagai re4ksi warganet terhadap situ4si hubungan berm4du itu yang disifatkan agak menyed!hkan bagi seorang wanita.

Bagaimanapun, ada juga segelintir lndividu mendkwa video berkenaan sekadar ‘c0ntent’ semata-mata dengan mengatakan ‘m4dunya’ itu berkemungkinan adalah adik perempuan suaminya.

Bagaimanapun, difahamkan wanita itu belum memberi penjeIasan berhubung gerangan ‘m4dunya’ sekali guus masih mengund4ng pers0alan ramai.

Sumber: TikTok @ciikuna

Via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*