Wow! Inilah Srikandi P4LEST1N

Bumi P4lestin adalah bumi yang diberkati, bumi yang telah melahirkan para anbia. Namun hari ini, tanahair umat Islam ini telah terjaj4h oleh sebuah rejam yang bukan sahaja ZAL1M bahkan sangat SOMB0Ng!

Penduduk P4lest1n dizal1mi dan dit1ndas setiap hari daripada segala sudut kehidupan. Kediaman mereka dirob0h, tanah mereka diramp4s sesuka hati sahaja. Dan yang terbaru dalam beberapa hari lepas tentera har4m Z10N1S menyer4ng dan mengeb0m bumi P4lest1n.

Satu perkara yang pasti, rakyat P4lest1n tidak pernah GENT4R dan T4KUT untuk bangkit mempertahankan hak mereka termasuklah kaum wanita. Sebagai contoh, telah viral di dalam medsos foto-foto memaparkan keberanian dan kependekaran kaum wanita mereka.

Memakai baju celoreng, serikandi P4lest1n ini menunjukkan aksi-aksi hebat…

Kita semua umat Islam mesti terus meyakini kalam Rasulullah s.a.w bahawa suatu masa nanti akan tiba masanya di mana kaum Y4HUD1 yang sombong ini akan diGANY4NG secukupnya oleh umat Islam. Ketika itu, bangsa yang ZAL1M ini akan lar1 bertemp1aran menyelamatkan diri.

Masa di mana batu pun akan berkata-kata ‘wahai orang Islam, di belakangku ini ada Y4HUD1 bersembunyi, mari BUN0H mereka. Dan masa ini sudah semakin menghampiri kita, bersiap sedialah wahai umat P4LEST1N…

Kredit; عارفين السعيدي

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*