[Video] U-tuber terkenal antara yg dit4han krn BERGAD0H di gelanggang futsal

Tular di media sosial sejak semalam apabila seorang U-Tuber terkenal telah terlibat di dalam suatu pergad0han di gelanggang futsal Taman Perindustrian Subang. Dia dikatakan seorang daripada 25 individu bertindak menyer4ng seorang lelaki di pusat futsal tersebut.

Menurut beberapa orang pengguna Twitter, difahamkan pergad0han tercetus atas faktor tidak puas hati di gelanggang futsal dan apa yang lebih mengejutkan, pergad0han tersebut turut melibatkan penggunaan alat merb4haya seperti ker4mbit.

Selama ni fikir baik lah sangat buat content tolong orang, sedekah sana sini, hahaha dasar hip0krit! Pasal tak puas hati kat futsal je terus ajak 5 buah kereta datang nk t1bai sorang eh? Siap bawak ker4mbit Smiling face with open mouth and cold sweat Kat dunia boleh la lepas. Allah Maha Adil bro!

Sementara itu, terdapat perkongsian di Twitter yang memaklumkan laporan yang dibuat sebelum ini telah ditarik. Walau bagaimanapun, pihak p0lis tetap bertindak untuk membuka kertas s1asatan terhadap kes yang berlaku.

Kredit; Vocket

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*