[VIDEO]~“Macam Mana Didik Anak..”-Netlzen ‘dlkorek’ Vide0 Lve KakL0ng, anak PanggiI KakL0ng Kamblng,

Sejak beberapa hari lalu, tular akan vide0 seorang ibu yang dikenaIi dengan nama Kak Long K0smetik mem4rahi pekerja di kedai serbaneka 7 EIeven gàra-gàra tidak berpuas hati anaknya ditvduh mencur!,

Anak panggiI Kak L0ng Kamb!ng?
Disebabkan t!ndakan wanita dan anaknya itu t!dak disenangi ramai, J4batan Net!zen Negara nampaknya telah ‘meng0rek’ kembali vide0-vide0 Iamanya.

Terbaru, satu lagi vldeo wanita berkenaan mendapat perhatian ramai apabila anaknya memanggil dirinya kambing di sebuah satu live Faceb00k. Menervsi vide0 yang dimuat naik kembaIi oleh pengguna T!kT0k dikenaIi sebagai @eijasweet94 yang memap4rkan Kak L0ng K0smetik sedang bersoIek ketika Iive di Faceb00k miliknya.

Dalam vide0 tersebvt juga dapat diIihat wanita berkenaan bert!ndak menegvr anaknya kerana b!sing dan mengg4nggu. Bagaimanapun, t!dak dis4ngka anaknya itu memanggil Kak L0ng K0smetik sebg4i kamb!ng kerana diperc4yai t!!dak berpvas hati dengan tegvran ibunya.

Menjeg4h ke rvangan k0men, rata-rata wrganet seakan mempersoaIkan didikan wanita berkenaan terh4dap anaknya. Selain turvt berseI0roh tk mahu membeIi.

Sumber : Redaksi

Jangan Lupa K0men Dan Shàre Y.. Tekàn Like Pàge Kami Di Bawah Artikel ni… Terima Kasih..

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*