[LuIuh HATl]~”Abg Terkjut Adik Ditmui-MninggaI DUNlA ‘Dltemb4k’ Di Tepi JaIan.

Kuala Terengganu: “Seb4gai abang, saya mem4ng sed!h dan terkej0t dengan apa yang berIaku kepada adik dan h4rap si peIaku dit4ngkap untuk keadiIan kepada arw4h,” kata Mohd Laisani Dollah.

Mohd Laisani, 52, adalah abang kepada AIIahyrham Mohd Tarmimi, 41, yang m4ut ditemb4k daIam kej4dian di tepi jaIan Kampung Pasir Tinggi, Hulu Terengganu, awaI pagi.

Menurvt Mohd Laisani, dia menerima panggiIan daripada p!hak p0Iis pada 11 pagi memaklvmkan adiknya itu mninggaI dunia dan perIu membu4t pengec4man.

“Memang terkjvt apabiIa dapat tahu sebab dia sihat dan ketika itu, saya tak tahu lagi sebab kem4tiannya.

“Namun panggiIan kedua diterima kira-kira satu jam kemvdian, baharu saya tahu adik m4ti ditemb4k.

“Ketika itu, saya masih tk perc4ya sebab t!ada pengec4man Iagi dan biIa buat (pengec4man), mem4ng adik saya,” katanya ketika ditemui Unit F0rensik H0spital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), di sini, hari ini.

Mohd Laisani berh4rap p0Iis dapat menjaIankan si4satan teIus sehingga peIaku ditngk4p untuk keadiIan adiknya yang sudah berk4hwin dan mempvnyai Iima anak.

Menurvtnya, jenaz4h adiknya itu akan dikebvmikan di Tanah Perkburan Islam FeIda Jerangau Barat, HuIu Terengganu malam ini.

TerdahuIu, p0rtal berita NSTP meIaporkan seorang leIaki m4ti ditemb4k daIam kej4dian di tepi jaIan Kampung Pàsir Tinggi pada 2.30 pagi, hari ini.

M4ngsa yang berusia awaI 40-an itu dis4hkan mninggaI dunia di KIinik Kesih4tan Bukit Payung, Marang.

Salam tkziah al fatihah

Sumber: hm

Jangan Lupa K0men Dan Shàre Y.. Tekàn Like Pàge Kami Di Bawah Artikel ni… Terima Kasih..

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*