[Lelaki b4kar] diri dalam kereta kerana kec3wa menigaI dunia.

Lelaki yang dipercayai melec0r hampir 96% angg0ta badan dilap0rkan telah men!nggal dunia selepas krit!kal susulan tindakannya yang memb4kar diri sendiri dan kereta di Kampung Syed Omar, Bintong. Kangar, Perlis.

Menerusi lap0ran dari Utusan Online, Ketua P0Iis Daerah Kangar, Superintenden Wari Kiew telah menges4hkan kem4tian lelaki tersebut siang tadi.

Sudah men!nggal dunia.

Menurut Wari Kiew lagi, lelaki tersebut yang dikenali sebagai  Chong Wee Seng, 28, sebelum itu berada dalam keadaan krit!kal dan menerima bantuan pern4fasan di Unit R4watan Rapi H0spital Tuanku Fauziah (HTF).

“Mngsa disahkan telah men!nggal dunia sebentar tadi,” katanya.

Terdahulu, vide0 seorang lelaki yang  ditemui terb4kar hampir dikeseluruhan badannya di jambatan Syed Omar itu telah berjaya diseIamatkan sebelum dihantar ke h0spital.

Dif4hamkan pemiIik kedai aksesori kenderaan terb4bit telah mengaIami kekec3waan selepas bek4s teman wanitanya mempunyai kekasih baru.

Dia juga merupakan seorang pes4kit luar Jabatan Psikiatri HTF dan mempunyai rek0d beberapa kali cub4an membun0h diri termasuk mengel4r tangan pada Januari lalu dan meminum rac0n tik0s sehari sebelum kej4dian.

Sumber: Utusan Online (Syed Azhar Sayid Hizar)

Via omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*