[VIDEO] Lelaki Berkopiah S4mseng Ini Tak Lepas P0tong Q Lepas Itu Bl0ck Kereta, Netizen Laju Buat Kerja Temui Sesuatu Tentang Lelaki Ini

Vide0 seorang pemandu kereta jenis ProtonPerdana menunjuk kan lagak gengst3r di atas jalan raya tular di med!a sos!al selepas individu berkenaan memberhent!kan kereta miliknya secara melulu hadapan sebuah kereta lain..

Tahan kereta ajak g4duh.

Menerusi vide0 yang dimuat naik Vicenzo Lorenzo Meooow di Twtt3r, lelaki tersebut bert!ndak mengej4r dan memberhentikan keretanya selepas tidak berpvas hati g4gal memot0ng barisan di persimpangan jalan. Dif4hamkan lelaki tersebut tidak berada di l0rong yang betul ketika berada di lampu isy4rat sehingga keretanya dih4lang masuk.

B*d*h bajet-bajet g3ngster kan dah viral. Buang lah kopiah tu buat malu je.

Sejurus memberhentikan kereta, lelaki yang memakai kopiah hitam itu turun daripada kereta berjalan ke arah pemilik kereta yang did4kwa mengh4langnya.

Dah lah p0tong que dekat traffic light, lepas tu block kereta sesuka hati ajak berg4duh.

Walau bagaimanapun, lelaki berkenaan melarikan diri selepas mendapat tahu pemilik dashcam tersebut ingin membuat lap0ran p0lis berhubung kesalahan yang dilakukan olehnya. Kejadian tersebut dilap0rkan berlaku di Setia Alam, Selangor.

Kami pergi balai. Saya ada dashcam. Haa terus lari.

Dalam pada itu, kenderaan yang dinaiki oleh lelaki berkopiah itu diperc4yai mempunyai 38 saman tertungg4k yang bernilai RM8,150 dan rata-rata netizen meminta ag4r pih4k berkuasa mengambil tindakan teg4s kepada lelaki berkenaan.

Sumber : vicenzolorenzo Via OhBulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*