[VIDEO] Bapa tak dapat tahan air mata, seb4k hantar anak pertama pergi sekoIah

Setiap bapa pasti akan merasa sebak tiap kali melihat anak sulung melangkah masuk ke sek0lah buat kali pertama. Mana tidaknya, sedar tak sedar sang anak sudah pun semakin membesar dan memul4kan keh!dupan baru.

Sebak hantar anak kesek0lah.

HaI ini samalah seperti perk0ngsian seorang pengguna TikT0k yang dikenali sebagai @tasharossee apabila memuat naik vide0 suaminya yang menang!s ketika mengh4ntar anak ke sekolah tadika.

Dapat dil!hat lelaki itu begitu seb4k sehingga tidak dapat mengawaI t4ngis mel!hat anaknya meIangkah masuk ke dalam kelas.

 

Pernah bercer4i dan rujuk semula.

Namun, disebalik vide0 tersebut, rupanya ada kisah sed!h yang pern4h terj4di sebelum ini. Menerus! vide0-vide0 sebelumnya di TikT0k @tasharossee, mereka sebenarnya pernah berpis4h 5 tahun lalu dan mengamb!l keputvsan untuk rujuk semula.

Tangis4n yang terj4di saat mengh4ntar anak itu berIaku kerana suaminya berasa begitu menyes4l dengan apa yang pernah terj4di sebelum ini dan @tasharossee menulis diruangan kapsyen dengan berh4rap supaya keluarga mereka dalam keadaan baik-baik sahaja selepas ini setelah pelbagai onak duuri yang mereka temp0h sejak awal perken4lan dahulu.

Semoga terus menjadi ayah yang baik.

Menjengah ke ru4ngan k0men, ramai yang memahami peras4an lelaki tersebut memand4ngkan sebelum ini pernah melakvkan kes!lapan dalam perkahwinan.

Walau bagaimanapun, mereka semua mend0akan ag4r rumah t4ngga yang dibina sekali lagi dijaga sebaiknya dan anak tersayang dapat mer4sai semula kasih sayang ibu bapa dalam satu keluarga yang lengk4p.

Mesti daddy dia teringat masa anak dia kecil.

Teng0k mata daddy merah, kita yang sed!h.

Dah teng0k vide02 sebelum ini baru tahu kenapa daddy dia n4ngis

Memang ada mak ayah yang n4ngis teng0k anak pergi sekolah.

Sumber: TikTok @tasharossee

Via omm.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*