[VIDEO] Empat bulan tak balik rumah, GADlS ‘melaIak’ akhirnya dijemput mak ayah

Bagi gol0ngan pelaj4r yang tinggal jauh daripada ahli keluarga, pasti ter!ngin mahu pvlang ke rumah pada setiap hujung minggu. Tapi apakan daya, kes!bukan tugas membvatkan mereka terus berjuang dalam pembel4jaran.

Mungkin sitvasi seperti itu dilalui seorang gad!s, Asfa Afza Zaki apabila akhirnya dapat bertemu dengan ahli keluarga selepas empat bulan men4han rindu terhadap mereka.

Menerusi satu perk0ngsian vide0 di apI!kasi TikT0k, gadiis berusia 23 tahun itu dilihat tidak dapat men4han sebak sebelum men4ngis teri4k ketika dijemput ibu bapanya untuk pulang ke rumah.

4 bulan tak dapat balik!

Sambil memeluk bapanya yang berada di tempat pemandu, Asfa melvahkan rasa rindu terh4dap kedua-dua orang tuanya sekali gus teruja bagi men!kmati waktu terluang bersama ahli keluarga.

Asfa rindu ibu dengan ayah, Asfa nak balik. Jommm (balik),” kata gadis itu sambil dipujuk ibu bapanya untuk masuk ke dalam kereta.

Rak4man berduras! 30 saat itu mera!h 472,000 tont0nan selain lebih 1,000 k0men netizen berk0ngsi rasa terhibur mel!hat gel4gat m4nja gad!s berkenaan yang tetap dipuji comel walaupun men4ngis ‘tak ingat dunia’.

Men4ngis ternganga pun lawa!

Vide0 ni mesti diungkit nanti.

Mak ayah pun suka mengus!k ya?

C0mel! Mesti anak b0ngsu.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan l0kasi pembelajaran Asfa namun dipercayai dia mengambil jurusan berkaitan kemahiran penyediaan dan pembuatan makanan.

Sumber: TikTok @asfaafza_zaki

Via omm

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*