[VIDEO] Ralit dengar PU Riz bacakan zikir, Neelofa terkej0t ‘b4by’ tiba2 menend4ng.

Sedar tak sedar, selebriti trkenal, Neelofa, 32 dikh4barkan b4kal melah!rkan anak sulungnya tidak lama lagi. Walaupun tidak ada sebarang pengvmuman berkenaan kehamilannya, namun beliau sendiri mengakvi tidak boleh merahs!akan sebarang kh4bar baik ini kerana lambat lavn akan diketahui umum juga.

Neelofa dan suaminya, Haris Ismail, 26 sememangnya tidak pern4h menyembvnyikan apa-apa dan ker4p sahaja membuat live di Inst4gram bagi berk0ngsi ilmu dan memprom0sikan prodvk perniagaan mereka.

B4by menend4ng time dengar zikir.

Dalam salah satu live IG live yang dilakvkan mereka ketika Haris sedang membaca zikir-zikir, tiba-tiba wajah Neelofa bervbah dan beliau segera mengusap-usap lembut perutnya.

Hal ini dik0ngsikan semula peminat pasangan tersebut di akavn TikT0k dikenali sebagai ainunumairah__ dan mendapat t0ntonan lebih dari setengah juta walaupun tidak sampai sehari ia dimuat naik.

Semoga semua urusan dipermudahkan

Momen Neelofa terkejvt  kerana bayi dalam kandvngan sedikit aktif itu telah mendapat perhatian ramai kerana secara kebetulan suaminya sedang mengalunkan zikir .

Susulan daripada itu, ramai yang meninggalkan k0men dengan tumpang bahagia melihat selebriti kesayangan mereka bakal menimang cahaya mata. Tak hanya itu, mereka turut mendoakan agar Neelofa dan Haris dipermudahkan segala urusan sehingga bayi sulung mereka sel4mat dilahirkan.

Alhamdulillah, baby menendang time dengar zikir ayah.

Tak sabar nak tengok baby diorang.

Masya Allah, mesti baby happy dengar doa ni.

Sumber: TikTok @ainunumairah___

Via omm

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*