VIDEO] Gur4uan habis ‘duty’, lelaki jadi poc0ng sergah rakan hingga terl0mpat-l0mpat.

Dalam bekerja tidak harus terus ser!us. Setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk menghiIangkan rasa pen4t serta str3s terutamanya jika bertugas dalam situ4si yang harus sentiasa bersedia.

Jadi poc0ng sergah member.

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @roszaidasaad, dia telah memuat naik situ4si rakan-rakannya bergur4u selepas selesai waktu bertugas.

Dapat dilihat salah seorang rakannya telah menyelimuti diri dengan kain berwarna putih sebelum mel0mpat-l0mpat mengej0tkan rakannya yang kebetulan melalui kawasan tersebut.

MeIatah sampai l0mpat2.

Mereka yang berkhidmat dalam pasukan beruniform itu terdengar mengekek ketawa selepas salah seorang daripada mereka sama-sama melatah dan mel0mpat seperti ingin berkawad.

Best kan bertugas happy macam ni.

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai terhibur lebih-lebih lagi melihat salah seorang angg0ta badan beruniform itu meIatah sehingga terlompat-lompat kerana terkej0t melihat rakannya yang berpenampilan seperti poc0ng.

Rata-rata warganet juga telah meningg4lkan k0men di ruangan TikT0k berkenaan dengan mengakui tergelak sama melihat angg0ta yang pastinya tegas tidak dapat mengawal reaksi ketika terkej0t disergah dalam suasana gelap seperti itu.

 

Sumber: TikTok @roszaidasaad

Via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*