‘Mana Mak..’ Dah 3 Hari L0st Contact, Anak Harap Warganet Bantu Kesan Ibu HiIang

Med!a sosiaI kini dikenal sebagai platf0rm terpantas untuk menyampaikan makIumat penting, tambahan pula dengan ‘Kvasa v!raI’ yang diyakini mampu m3nyelesaikan sesuatu lsu dengan lebih cepat.

Oleh itu, pengguna Twitter ini melalui akaun @the__yooniks meminta b4ntuan warganet mendapatkan maklumat bagi mencari ibunya yang dikatakan telah tiga hari gagaI dihubungi. L0kasi terakhir wanita berkenaan dikenalp4sti di B4ndar Segamat, Johor 3 Januari lalu.

 

Tiga hari g4gaI dihubungi, l0kasi terakhir di Segamat.

Assalamualaikum dengan kvasa tweet ni, h0pe semua boleh t0long saya cari mak saya yang dah tiga hari tak dapat c0ntact dia, last l0cation dekat Segamat, Johor. Harap warga Twitter t0long retweet dan bantu saya. Saya ris4u sangat.

This is how my mom looks like. Please anyone yang nampak my mom please inform kat I sebab I tak0t something bad happen to her and already made p0lice rep0rt.

Siapa-siapa warga Johor ke t3rnampak my mom or pernah n4mpak pIease inform me. I am so w0rried about her.

Menurut ciapan, mereka adik-beradik tidak tahu menahu apa yang terjadi kepada wanita tersebut kerana ibunya dikatakan keluar tnpa memberitahu mereka. Bagi sesiapa yang mempunyai maklvmat atau pernah t3rnampak wanita ini, boleh hubungi mereka dengan kadar segera.

Sumber Dbongkar.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*