[VIDEO] Ramai Terkej0t, Pihak TV3 Tiba2 Tayangkan Satu Video Seakan PerIi Seseorang, Lihat Apa Yang Jadi

K0nsep p0ligami sememangnya sangat suk4r diterima oleh kaum wanita. Walaupun ia dibenarkan dalam agama Islam, namun tidak ramai yang sanggup melayari bahtera perkahwinan dengan berkongsi kasih dengan yang lain..

Namun begitu, berbeza dengan perkongsian seorang pengguna TikT0k apabila memuat naik satu video seorang lelaki yang bersanding bersama dua orang wanita dengan lengk4p berpakaian pengantin.

Bersanding dengan dua isteri.

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh @dh_7175, dapat dilihat lelaki berkenaan yang sedondon dengan dua orang isterinya mengenakan pakaian pengantin berwarna kuning masuk ke dalam dewan dan berjalan bersama-sama untuk ke pelaminan..

Menerusi kapsyen yang ditulis di video tersebut, pengguna Tikt0k itu telah mendoakan agar mereka bertiga hidup bahagia hingga ke hujung ny4wa.

Pengantin lelaki yang dikenali sebagai Dato’ Halim dan isteri pertamanya Datin Yatie dilihat sangat mengaIu-aIukan kehadiran orang baru dalam hubungan rumah tangga mereka iaitu Puan Aimie.

Majlis yang diadakan sekitar hujung tahun lalu terlihat meriah dan dihadiri oleh ahli keluarga serta kenalaan rapat.

Menerusi perkongsian video-video lain di TikT0k itu lagi, isteri-isteri kepada Dato’ Halim juga dilihat sangat akrab dan sempat bercuti..

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan menyuarakan pelbagai reaksi terhadap video persandingan berkenaan.

Ada diantara mereka memuji ketabahan isteri pertama dalam menerima p0ligami dan ada juga meluahkan pendapat kurang setuju melihat situasi berkenaan kerana merasakan akan ada yang makan hati walaupun masing-masing tidak menunjukan reaksi sebegitu.

Apa-apa pun didoakan agar mereka terus bahagia hingga ke jannah dan hubungan berp0ligami ini terus harmoni hingga ke akhir masa.

Bukan semua perempuan sanggup.

Suami perlu adil, baru isteri2 bahagia.

Semoga isteri pertama & kedua menjadi sahabat.

KentaI hati isteri pertama dia.

Sumber: TiTok @dh_7175

Via omm

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*