Hero BANJlR, Abang Viva Beritahu Bila Dia Akan Terima Hadiah Kereta Baru Yg Dihadiahkan Oleh F0under Wanita Ini.

Seorang wanita dipercayai usahawan k0smetik yang dikenali sebagai Sha Hassan tampil menjelaskan perkara yang sebenar selepas niat murninya untuk menolong ‘Abang Viva’ mengundang kec4man orang ramai di laman sosiaI.

Dipercayai, perkara itu tuIar apabila beberapa p0rtal melaporkan pemberian kereta oleh usahawan itu ditolak kerana bertujuan untuk pemasaran semata-mata.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik di laman sosiaI, Sha menjelaskan bahawa Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan, 29, tidak pernah men0lak tawarannya itu malah memberitahu akan menghubunginya selepas selesai membantu mngsa banjir di Pahang.

“Pada mulanya, saya hanya diamkan diri kerana tidak mahu keadaan bertambah ter0k dan saya juga tidak mem4ksa Abang Viva untuk menerima pemberian saya itu.

“Dari awal niat saya ikhlas dan tidak lain tidak bukan untuk memberikan sumbangan demi memudahkan segala urusan untuk membantu lebih ramai orang.

“Malah Abang Viva pun tidak pernah tolak dan hanya menghantar mesej untuk menghubungi saya selepas ini,” katanya.

Dalam pada itu, Sha turut memuat naik beberapa gambar serta sebuah video menunjukkan perjumpaannya bersama Abang Viva di sebuah restoran di Bangi, Selangor semalam.

“Saya minta izin dengan abang Azwan untuk rakam video ini supaya dapat jelaskan kepada orang ramai yang membuat pelbagai andaian sebelum ini.

“Saya dan Abang Viva tidak ada masalah malah saya seronok dengar kisahnya yang menggalas tanggungjawab besar menjaga orang tuanya dan sekarang membantu orang ramai tanpa menghiraukan apa sahaja haIangan,” ujarnya.

ABANG VIVA BERITAHU BILA DIA AKAN SELESAIKAN URUSAN PENERIMAAN 4×4 BARU.

Sementara itu, Azwan melalui Live Facebook memberitahu akan menerima kereta pacuan empat roda daripada Sha minggu hadapan selepas beberapa urusan diselesaikan. Dia juga meminta orang ramai tidak lagi mengec4m Sha dan membuat pelbagai tud0han.

Sumber : Kosmo Online 

Via awattsyeikhh

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*