[VIDEO] Wanita Ditik4m Gara-Gara K4nt0i Ber4smara Dengan Kekasih GeIap Ketika Suami Pergi Kerja

Hati suami mana yang tak hanc0r dan luluh bila dapat tahu isteri tersayang berlaku cur4ng dan sedang berasm4ra dengan lelaki lain di belakangnya.

Seperti k3s yang terjadi di Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur, Indonesia seorang suami bertindak di luar kawalan dengan menyer4ng pasangan tersebut (isterinya dan kekasih) menggunakan sebilah pis4u pemotong dag!ng..

Suami serang isteri dengan kekasih.

Memetik lap0ran Suara.Com, susp3k dikenali sebagai Antok Pamuji merupakan seorang peniaga kain di Kutai Barat dan jarang sekali pulang ke rumahnya di Bandar Tenggarong berikutan mencari rezeki.

Bagaimanapun, dia mula mengesy4ki tindakan isterinya yang dikatakan berIaku cur4ng berikutan sering bermain telefon bimbit dan enggan untuk memberikan apabila diminta. Sehinggalah satu hari, susp3k bertindak untuk meny!asat aktiviti isterinya secara rahsia dan sempat berpura-pura pergi bekerja.

Namun, dia ketika itu masuk semula ke dalam rumahnya melalui pintu belakang dan bertind4k bersembunyi di atas siling..

Selepas dua jam rupa-rupanya….

Gambar sekadar hiasan.

Teka-teki yang bermain selepas dua jam menunggu akhirnya terjawab berikutan susp3k mendapati seorang lelaki yang dikenali sebagai K masuk ke dalam rumahnya dan bertindak meIakukan hubung4n lntim bersama isterinya.

Tidak tahan melihat kejadian itu, Antok turun ke bawah dan memecahkan pintu bilik tidur dengan menggunakan pis4u pemot0ng dag!ng.

Susp3k didkwa menghayunkan pis4u ke arah K yang ketika itu sedang berlari dalam keadaan berb0geI. Mngsa dilap0rkan berlvmuran dar4h berikutan mengalami Iuuka di bahagian pingang dan tangan kiri.

Manakala, keadaan isterinya yang turut ditik4m masih belum diketahui dan susp3k telah pun menyerah diri kepada pihak p0lis.

Sumber: Suara.Com & Andreli_48

Via ohbulan

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*