[VIDEO] “Kuat Hatimu Kakak Iparku,” Suami Kantoi Nikah Lain, Wajah Isteri Atas Pelamin Buat Warganet Seb4k

Kebanyakan wanita paling ‘pantang’ jika disebut bab berpoligami, boleh terbang semua pinggan mangkuk dekat dapur dek kerana mengam0k bila tahu suami nak kahwin lain.

Bagi wanita, poligami ini tidak boleh dibawa bergurau, boleh merajuk kalau suami menyakat bab poligami!

Biarpun begitu, masih ada segelintir yang tidak kisah dan dapat menerima ‘orang’ baru. Siap jadi kawan baik dengan madu sendiri asalkan sang suami bertanggungjawab dan memberi kasih sayang sama rata.

Sama juga dengan kisah yang tuIar baru-baru ini di mana suami kepada wanita ini kant0i kahwin lain namun wanita tersebut masih mampu bergambar sekali menarik perhatian ramai.

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TIkTok @puanrose71, abang kandungnya telah pun berkahwin tanpa pengetahuan isterinya iaitu kakak iparnya.

“BOLEH TONTON VIDEO DI” BAWAHBagaimanapun, isterinya mengetahui hal tersebut Selepas 2 minggu dan siapa sangka wanita tersebut menerima madunya dengan hati yang terbuka.

Apa yang lebih mengej0tkan adalah kakak iparnya itu kelihatan sangat mesra bersama madu dan kelihatan tidak kekok sewaktu majlis persandingan dilangsungkan.

Ketika ini, video tersebut telah meraih 82.7K tontonan, 2865 tanda suka, 711 komen dan 209 perk0ngsian di TikTok

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet sebak melihat video tersebut di mana wanita itu masih terlihat kuat dan tersenyum walaupun jauh dari lubuk hati ianya sebaliknya.

Dalam masa yang sama, para warganet juga mengakui akan berasa sedih sekiranya berada di tempatnya dan tidak mampu untuk tersenyum seperti mana yang dilakukan oleh wanita tersebut

Antara komen warganet:

VIDEO:

– Sumber & video dipetik dari Yoy Network, TikTok

Facebook Comments.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*