[VIDEO] Malam ambang tahun baru, p0lis & van jen4zah siap2 tunggu depan h0tel murah.

Bagi mereka yang gemar meraikan sambutan tahun baru, pasti akan ada aktiviti berkumpuI bersama kenalan ataupun keluarga.

Namun, ada juga sesetengah pasangan yang mabuuk bercinta mengambil peluang hari cuti umum ini untuk bermadu kasih walaupun tanpa ikatan. Kebiasaannya mereka memilih untuk ke hotel-hotel murah bagi merayakan tahun baru yang disambut awal pagi tadi.

P0lis & van jen4zah dan tunggu.

Akan tetapi, langkah kurang bijak itu sudah dapat dihidu angg0ta p0lis serta Majlis Agama Islam kerana telah bersedia untuk membuat serbuan di ambang tahun baru bagi menghindari perkara-perkara mungk4r seperti ini..

Perkara tersebut samalah seperti perkongsian seorang penguna TikT0k dikenali sebagai @uglyloeinc apabila memuat naik momen pihak p0lis membuat s3rbuan di sebuah h0tel murah di Sandakan..

Walaupun vide0 tersebut tidak menjelaskan keadaan sebenar situ4si itu, namun ramai yang faham apa yang akan berlaku jika pihak berkuasa dan van jen4zah sudah berada di depan hotel murah seperti itu.

Tunggu 9 bulan, ramai la b4by new year yang lahir.

Ada juga di antara mereka meluahkan rasa raIat dengan keadaan yang saban tahun sama sahaja kerana menjadikan ambang tahun baru sebagai alasan untuk berasm4ra buat mereka yang belum mempunyai sebarang ikatan yang sah.

Dah tahu malam tahun baru ada 0perasi tetap ramai yang check in.

Mana2 ranc4k, berd0sa!

 

Ni kahwin dijemput, bukan menjemput.

 

Memang angkut pakai van jen4zah.

Walau bagaimanapun, vide0 yang tuIar itu tidak menjelaskan keadaan sebenar dan hanya andaian daripada warganet yang sudah faham dengan haI berkenaan merujuk kepada situasi yang selalu terjadi di malam ambang tahun baru.

Setakat ini, pihak p0lis dan juga majlis agama Sandakan belum membuat sebarang kenyataan  berkaitan  vide0 yang dimuat naik oleh @uglyloeinc.

Sumber: TikTok @uglyloeinc.

Via omm

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*