Lepas 8 Kali Tunda MajIis Nikah, Si Suami Hadiahkan ‘Kereta Mewah’ Buat Isteri. Sweet!

Tidak dapat dinafikan, ramai pasangan pengantin terpksa menangguhkan majlis perkahwinan beberapa kali akibt pandemik C0vid-19 yang melanda negara ini sejak tahun lalu.

Pelbagai dugaan terpksa dihadapi kerana majlis perkahwinan meLibatkan banyak pihak, justeru kesabaran adalah penting bagi setiap pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga.

Tidak terkecuali dengan sebuah posting di laman TikT0k baru-baru ini apabila sepasang pengantin baru meraih perhatian ramai apabila si suami membuat kej0tan kepada isterinya selepas akad nikah mereka.

Lihat vide0 penuh tersebut di bawah;

 

 

8 kali tunda majlis, suami buat surprise bagi kereta Mustang dekat isteri sempena hari jadi..

Menerusi perkongsian vide0 daripada @sheilanan, kelihatan pasangan mempelai itu sedang menuju ke sebuah l0kasi yang tidak diketahui oleh pengantin perempuan.

Dia yang dipimpin tangan oleh suaminya sambil ditutup mata hanya mengikut saja ke mana si suami ingin membawanya.

Sebaik saja mereka tiba di l0kasi kej0tan itu, kelihatan sebuah kereta Mustang dibalut dengan kain putih dan dihiasi riben serta belon dan ucapan ‘Happy Birthday’ di atasnya.

Sejurus suami wanita itu membuka ikatan pada matanya, dia dikej0tkan dengan kereta mewah berwarna oren itu. Sebak dengan kej0tan suaminya, wanita tersebut pantas mengalirkan air mata gembira.

Ketika artikel ini ditulis, vide0 tersebut berjaya meraih sehingga 3M views, 265.9K likes dan hampir 7K shares di TikT0k.

Hasil tinjauan di ruangan k0men pula mendapati rata-rata netizen turut menumpang gembira selepas melihat kej0tan sweet itu.

Berikut di bawah adalah antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

Sumber says.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*