DENGK1 mmg paling J1JIK, kesian dgn Dr Izhar kena PERL1 dgn netizen kerana tlg promo produk

Mohammad Yaakub Yusra

Dengk1 perut ni benda yg paling j1jik, bila dibantu dikatakan ambil kesempatan tapi bila di abaikan kata tak cakna. What the fish betoi kan… Saya kenal sahabat dan guru saya Dr Mohd Izhar Ariff , beliau ada kecukupan untuk keperluan dr gaji dan perniagaan beliau.

Tolonglah buang perasaan su’zhon yang menebal. Islam itu indah. Bus0k perut ikan boleh buang dlm tong sampah tp manusia yg bus0k perut ni nak buang kat mana? Tong sampah pun tak sanggup terima bus0knya perut kita.

p/s ; dalam perniagaan dengk1 tu mngkin biasa tengok. paling takleh brain dengk1 sebab bangunkan pusat dakwah dan tahfiz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*