Henti KEC4M Prebet Adam, cukuplah kami di A1B selama 33 tahun

malaysiagazette.com

Berhentilah kec4m dan a1b abang serta keluarga kami. Kali ini kami akan ambil tindakan undang-undang terhadap sesiapa saja yang mengambil kesempatan mengaitkan nama Prebet Adam. Itu amaran daripada adik arw4h Prebet Adam, 57, yang dilaporkan men1nggal dunia akibat jangk1tan kuman dalam paru-paru di Hospital Pulau Pinang semalam.

Hawa Jaafar, 56, berkata, sudah banyak a1b serta f1tnah mengaitkan abang sulungnya itu digemparkan oleh pihak tertentu atas kepentingan sendiri tanpa memikirkan akibat yang ditanggung keluarga. Jelas anak kedua daripada lapan beradik itu, kem4tian abangnya terpaksa disembunyikan daripada pengetahuan umum sehingga selesai upacara pengebum1an susulan b1mbang menjadi bahan kec4man netizen serta ‘dipergunakan’ atas kepentingan individu tertentu.

“Saya tak mau ulas apa yang berlaku sebelum ini. Cukuplah 33 tahun kami sekeluarga menanggung f1tnah dan kini Prebet Adam pun sudah tiada, saya harap cerita berkaitan arw4h dihentikan. “Hanya keluarga saja tahu hal sebenar berkaitan arw4h abang dan jangan percaya cakap siapa pun, selain adik-beradik kandungnya.

Kredit; malaysiagazette.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*