Money is King… Apa nak kisah, ada duit semua boleh kawtim…

Tengku Daeng Mawelle

Kat Malaysia ni kau ada MONEY ! Kau boleh kawtim tepi je. Mamat yang pegang pist0l dan bergambar dengan duit bertingkat² tu adalah Dato Seri Nikcy Liow … Dia pernah beri sumbangan duit dengan jumlah yang besar pada PDRM.

Walaupun dia dit4ngkap atas kes puk0l anggota RELA, Tapi dia dilepaskan dan kes digugurkan begitu saja. Siap ada gambar dia dengan ketua MACAU SCAM lagi.

“Money Is King”

Rosak dah Malaysia ni. Bila orang² politik, orang atasan dan pihak berkuasa pun putih mata dengan duit memang tak boleh buat apa lah . Yang bawah² ni jugak kena t1ndas, s4man puluh ribu, tiada belas kesihan, tiada tolak ansur. Apalah nasib kita di negara sendiri ni…

KITA PERLUKAN PENGUASA YANG AMANAH DAN TELUS! Tapi masalahnya kalau kau telus kau takkan lama dan akan dijatuhkan sendiri oleh pihak atasan macam kes ASP ALI BATCHA. Kita perlukan insan seperti beliau yang tak gentar dengan orang atasan yang tak telus…

Tak gentar dengan geng 9 Dragon, tak gentar dengan siapapun. Kau buat salah, kau buat jen4yah, kau patut dihuk0m… Tiada kompromi dan r4suah. Tak putih mata dengan duit. Orang macam ni kita perlukan!

Kredit; Tengku Daeng Mawelle

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*