[Video] Anda percaya tak budak jatuh drpd tingkat 12 apartment masih selamat?

Ya Robbi, SER4M sejuk admin tonton video budak  berusia 2 tahun yang sedang bermain-main di koridor sebuah apartment di negara jiran kita, Vietnam. Budak tersebut telah memanjat pagar koridor dan merangkak ditepi koridor tersebut.

Seperti yang kita semua boleh jangkakan, budak bernasib m4lang tersebut akhirnya tersilap langkah dan terus jatuh ke bawah daripada ketinggian apartment 12 tingkat! Kejadian berlaku lebih kurang jam 5 petang, 28 Februari 2021.

Apa nasib budak ini? Tentu ramai yang menjangkakan budak ini akan hancur berkecai dan menemui AJ4L di situ jugak kan? Namun, ternyata jangkaan ini meleset sama sekali! Tuhan telah datangkan seorang HERO yang hebat untuk menyambut bayi ini dengan tangannya sendiri!!!

Walaupun agak kes4kitan setelah aksi menyelamat antara yang TERHEBAT pernah dunia saksikan, beliau ternyata sangat TERUJA dapat menyelamatkan satu NYAWA! Beliau telah dinobatkan sebagai HERO dan telah diberikan penghargaan di negaranya! Wajahnya telah menghiasi media-media di Vietnam.

Tahniah dan Syabas buatmu, Mr. Nguyen Ngoc Manh!!! Jom tonton video ni…

Kredit; Trà Đá – Kẹo Lạc

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*