Ini rahsia yg didedahkan kawannya kenapa ‘FLYING K1CK’ abam MPJB ni power sangat…

‘Hav0c’ satu Malaya apabila netizen menviralkan KEBERANIAN dan KEHEBATAN ‘flying k1ck’ abam MPJB yang telah menumpaskan seorang peragut di Johor Bharu semalam. Admin berkali-kali melihat skil tend4ngannya, ternyata tanpa latihan yang cukup bukan senang nak melakukannya…

Rahsia ‘flying k1ck’ abam MPJB yang nama sebenarnya Rizal ni telah didedahkan oleh seorang kawan baiknya sejak kecil, Firdaus Hazim, bahawasanya abam MPJB ni bukan kaleng-kaleng, dia mempunyai seni mempertahankan diri ‘taekwondo’!

Patut la fying k1cknya power sangat, lepas tu dia punya ‘de4dlock’ pun boleh tahan juga sampai tak boleh lepas per4gut tu. Tahniah la abam MPJB, anda memang HERO of the day! Dan sebagai mengenang jasanya, admin nak tolong promo bisnes burger beliau, katanya sedap sangat woi!

RIZAL BURGER
Jalan Anggerik 39, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor
011-1062 5590

Mari kita saksikan sekali lagi video yang dah diedit yang sungguh MEMBAHAGIAKAN seluruh rakyat Malaysia ni..

Namun, di sebalik aksi abam MPJB yang OSEM tu, t1ndakan seorang OTAI ini juga mendapat pujian netizen. Dia juga pantas datang membantu selepas per4gut itu direbahkan. Memang nampak betu-betul GER4M pakcik ni dengan per4gut tu  ???

Kredit foto; Malaysia! Networks
Kredit video; Power Rangers MBJB
Kredit; Firdaus Hazim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*