Masya Allah, bekas bintang bolasepak Kedah lancar kempen sukan tutup aurat

Kita selalu berbicara tentang AURAT WANITA. Kita selalu melihat KESAL4HAN WANITA. Tapi, kita sering TERLUP4 tentang AURAT LELAKI. Selama ni kita tidak mengambil ber4t tentang terded4hnya AURAT LELAKI.

Mulai hari ini jom bersama-sama saya untuk kita BERKEMPEN MENUTUP AURAT. Tak sus4h mana pun untuk MENUTUP AURAT. Lagi-lagi untuk LELAKI. Just sarung pakaian yang menutupi pusat dan lutut, that’s all ?

Sebelum 2014 saya tidak pakai TIGHT yg menutupi keseluruhan lutut saya. Pada masa itu terasa bangga dapat tayang peha yg sasa tu. Walhal Malaikat telah mencatit d0sa saya membuka aurat. Allahurabbi ?

Sebab tu saya nek4d utk keluarkan TIGHT jenama saya sdri. TIGHT ini adalah utk semua. Sesuai utk perempuan & lelaki. Kain yg sangat selesa & susah K0YAK.

Harg4 asal ialah RM65. Mulai hari ini saya nek4d utk turunkan harg4 menjadi RM30. Yes, RM30. Biar saya tiada untung, biar saya rug1. Saya pasti Allah akan bal4s keuntungan saya di sana apabila dapat membuatkan sahabat2 saya yg membaca posting ini MENUTUP AURAT dgn sempurna.

Jom sahabat2 semua. Kita BERJ1HAD utk MENUTUP AURAT mulai skrg. Biarkan ada orang cakap tak stailo bila menutup aurat, dia tak tanggung pun D0SA kita ? Yes, inner pun ada juga. Pun sama h4rga RM30. So sesiapa nak 1 set TIGHT just RM60 sahaja.

Kpd yg berminat boleh whatsApp ke nombor ini www.wasap.my/601159194467. Kpd yg nak memberi sumbangan kpd Pusat Pengajian Azmeer Yusof boleh bank in ke 8604202446 (CIMB), PUSAT PENGAJIAN AZMEER YUSOF.

AGAMA KITA, KITA JAGA !

Sumber; Azmeer Yusof 25

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*