[Video] Gajak MENGAMUK, PIJ4K kenderaan kerana di’HON di L/raya Timur Barat;

Lima individu bernasib baik apabila berjaya keluar untuk menyelamatkan diri apabila kenderaan mereka dipij4k gajah yang meng4muk selepas sebuah kereta lain membunyikan hon. Kejadian men4kutkan itu dipercayai berlaku di Jalan Raya Timur Barat (JRTB), kira-kira jam 7 malam tadi.

Seorang pemandu sebuah kenderaan yang juga datang dari arah Kelantan yang tidak dikenali memberitahu dia mendapat tahu cerita itu daripada seorang m4ngsa.

“Puncanya begini, semasa gajah di tengah jalan mereka memberhentikan kereta, tiba-tiba kereta belakang membunyikan hon. “Kereta belakang hon, gajah bangun meng4muk pijak bonet kereta mereka, lima orang dalam kereta itu nasib baik sempat keluar dan lari tinggalkan kereta,” katanya menerusi satu pesanan suara.

Berdasarkan individu berkenaan, kelima-lima mangs4 terpaksa menumpang kenderaan lain berpatah balik dan berhenti di puncak Banjaran Titiwangsa. Katanya lagi, isteri pemandu kenderaan terbabit menang1s apabila diberitahu kereta mereka r0sak dipij4k gajah berkenaan.

Saksikan video yg menger1kan ni…

Baca berita penuh di pautan Gajah mengamuk pijak kereta

Kredit; Info Roadblock JPJ/POLIS & Harian Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*